Tejaterkaffee

Regie

Auteur

Spelers

Solange Wouters, Rudi Rans, L4 Versy, Ludo Heuvelmans, Mark Vermeire, Jeroen Rommelaere, Jeroen Rans, Katrien Put, Jos Pelgrims, Veronique Scheuremans, Nathalie De Neyer, Tine Bottu, Carolien Jacobs, Tina Boven, Alex Desmedt, Chantal Pardon, Diane Meulemans, André van Hemel

Korte Inhoud

Beste toneelliefhebber, Het doet ons geweldig veel deugd om u weer welkom te heten bij deze productie.

Vanavond brengt “Trouw en Moed” voor u een productie die als “Tejaterkaffee” gedoopt werd, en deze naam heeft ze niet gestolen. Wij gaan trachten met de nodige sketches, dans en zelfs een vleugje zang u op uw puntje van uw stoel te krijgen en u te laten genieten van de gezellige sfeer die er in ons “Tejaterkaffee” heerst.

Aan deze productie werkten maar liefst negentien spelers mee, jong of oud, ervaren of nog in volle evolutie, die in deze productie het beste van zichzelf geven. Alles werd in mekaar gestoken en begeleid door de “ervaren rotten” binnen “Trouw en Moed”. Met wat extra hulp van ervaren regisseurs en met wat professionele steun voor het danswerk, begon “Tejaterkaffee” te groeien tot wat het nu uiteindelijk geworden is.

Neem plaats in ons “Tejaterkaffee” en laat u meeslepen door het brutale in sommige mensen, een opdringerige versierder of gewoon compleet verkeerd begrepen worden. Geniet van de Franse sfeer die er heerst, werk dat absoluut moet afgewerkt worden of de ontspanning die een tv toestel te weeg kan brengen. Ervaar mee wat een normale vrouw is, en hoe het met de jeugd van tegenwoordig gesteld is. Wordt geconfronteerd met gezinssituaties of stel u voor dat uw echtgenoot een hobby uitoefent, waar je zelf niets aan hebt. We nemen je mee naar de wereld van geld en vreemde investeringen, een weddenschap of misschien toch een beetje te diep in het glas gekeken. Onze waarzegster vertelt u wel wat er in de sterren staat en wie er volgens de rechter uiteindelijk de schuldige is. We laten u terechtkomen in duistere situaties, die soms zelfs onzinnig zijn. Wie verwacht jij als de loodgieter over de vloer komt? Zouden ze dan toch gelijk hebben? Hebben ze echte wapens? Of wordt er gewoon slecht geacteerd?

Aan u om zelf te oordelen… Veel kijkplezier

Fotos